Liveshow Hakkında

Canlı yayın uygulamalarının hayatımıza girmesiyle birlikte kullanımı artan bazı kelimeler olduğunu hepimiz farketmiş olabiliriz. Her gün binlerce kişinin etkileşime girebildiği Bigo Liveshow TV uygulamasında canlı yayın açarak sohbet edebilir, yeteneklerini sergileyebilir, oyun oynarak keyifli anlarını başkaları ile paylaşabilirsin. Müzik, dans, sihirbazlık, yemek yapma gibi farklı yeteneklerin sergilendiği canlı yayın etkinlik kategorisi için sıkça kullanılan terimlerden biri de “liveshow” diyebiliriz. Bigo Live uygulamasında popülerleşen bu kategoriyi gelin birlikte inceleyelim.

Liveshow Hakkında

Bigo Liveshow Online Tv

Canlı yayın ve yetenek kategorisinde oldukça ilgi gören Bigo Live uygulamasında binlerce yayıncı yeteneklerini sergiledikleri arka plan hazırlıklarıyla karşımıza çıkıyor. Liveshow denilmesi ise o anda sergilemiş oldukları dans, müzik, komedi ve sihirbazlık gibi çeşitli canlı yayın esnasında gerçekleşen etkinliklerden kaynaklanıyor. Liveshow etkinliği esnasında yetenekli yayıncılar destekçi ve hayranlarıyla buluşarak onlar için özel olarak hazırlamış oldukları şarkı, dans, DJ performansı, sohbet konusu veya eğlenceli bir an ile izleyenlerin karşısına çıkabiliyor. Destekleyen izleyicilerin de hediyeler gönderebildiği, sohbet özelliği  sayesinde etkilendikleri veya katkıda bulunmak istedikleri anda yorum yapabildiği Bigo Live uygulamasında liveshow en sevilen kategorilerin başında geliyor diyebiliriz.

Liveshow kategorisinin bir alt özelliği olan “Live House” etkinliğinde yayıncılar Türkiye ve dünyadan binlerce kişi ile kendileri için özel hazırlanmış bir sahnede buluşabiliyor. Kısaca kendilerini tanıtarak ve yeteneklerini sergileyerek ünlü olma hayallerine kavuşmaya bir adım daha yaklaşan yayıncılar hem yeni hayranlar edinebiliyor hem de destekçilerinden hediyeler kazanarak gelir elde edebiliyorlar. Liveshow kategorisine baktığımızda şarkı söyleme, özel dans performansları, komedi programları, tartışma toplantıları ve spor etkinlikleri ön plana çıkıyor diyebiliriz. Canlı olması sebebiyle izleyicilere anlık ve özel anlar yaşatan bu etkinliklerde yayıncılar o anda almış oldukları tepkiler ve sorular ile eğlenceli dakikalar yaşayabiliyor. Bu keyifli etkinlik esnasında misafir (guest) olarak etkinliğe dahil olarak yayıncı ile etkileşime girebilir, onunla sohbet edebilir hatta şarkıya ve diğer eğlenceye dahil bile olma şansı yakalayabiliyorlar.

Kesintisiz Live Show

Liveshow kategorisinde tek kişilik gösterilerin dışında 4 kişiden 9 yayıncıya kadar bir arada buluşarak toplu etkinlikler yapabildiği Bigo Live uygulamasında çoklu etkinlikler de gittikçe popülerleşmeye başladı. Müzik aletlerinin havada uçuştuğu, dans ve DJ etkinlikleri ile kullanıcıların eğlencenin zirvesine ulaştığı liveshow etkinliklerinde yayıncılar ciddi gelirler kazanabiliyor veya ünlenerek influencer olma yolunda ciddi adımlar atmış oluyorlar. Bigo Live sayesinde yeteneğinizin keşfedilmesini sağlayabilir, liveshow kategorisi altında canlı yayın yaparak izleyici kitlenizi hızlıca büyütebilirsiniz.

Bigo da Live Show

Bu alanda öncü platformlardan olan Bigo Live’da her gün yüzlerce yayıncı platforma dahil olup ortak etkinlikler düzenliyor. Özetlemek gerekirse; liveshow canlı yayın esnasında akla gelebilecek her türlü etkinliğin yapılabildiği kategoriye verilen genel ad diyebiliriz. Bigo Live sayesinde hayatımızda sık kullandığımız bu kelime ve daha birçoğu hakkında bilgi sahibi olmak için diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

Live Show Uygulaması İndir

Bigo App indirme linki : https://bigolive.onelink.me/sG8X/globalYT

Web’den İzleyin

Bigo live yayınlarını webden izlemek için https://bigo.tv/tr/ adresini kullanabilirsiniz.

Sıkça sorulan sorular

Liveshow nedir?

Müzik, dans, sihirbazlık, yemek yapma gibi farklı yeteneklerin sergilendiği canlı yayın etkinliklerine “liveshow” diyebiliriz.

Live Show Ne Anlama Geliyor?

Liveshow canlı yayın esnasında aklınıza gelebilecek her türlü etkinliğin yapılabildiği etkinliğe  verilen genel ad diyebiliriz.